onsdag 6. februar 2013

Semesteroppgave: Litt oppdateringer

Den siste tiden har jeg brukt på å starte på karakteren min, 2 beint og 4 beint, og smått sette sammen scenene jeg skal bruke.

Jeg skal ærlig inrømme at jeg har sliti en del med å få Racoonia til å se ut som jeg vil, noe som progress bildene vil vise. Det ble en del creepy ting på veien der.
Men jeg anser meg selv om 70% ferdig med den på to bein nå. Jeg har knapt gjort noe med armene, og jeg vurderer å gi henne 4 fingre i stede for 5. Og det er litt arbeid igjen bak.

Den 4 beinte er mer eller mindre nettopp starta på, så den er det en del arbeid igjen på. Simon har vært så snill å gi meg en paintover over forandringer som burde gjøres, så det burde ikke ta så alt for lang tid. 


En haug med progress shot's av 2 beint Racoonia her, i varierende nivåer av creepy. Den første er jo base modellen, så den kan være så skummel den bare vil. Vet ikke helt hva som skjedde med de 2 neste, heh.

Sånn ser hun ut nå, og jeg er egentlig ganske fornøyd. Gjorde en superkjapp polypaint og, bare for å få feelen litt av farger og sånn. Hun har ikke fått noe ordentelige øyne enda, men jeg har trua på at det kommer til å hjelpe en del.


Den firbeinte versjonen ligger litt her nå. Det er masse igjen å gjøre, men det er ikke en så alt for ille start. Jeg har aldri laga noe med 4 bein før, så det går litt tregt.
Her er forsåvidt said paintover, som jeg sier meg veldig enig i. Så det skal bli gjort snarest tenker jeg.
Jeg har som sagt lagt til en del på kjøkkenet mitt nå, og forandra litt på en del ting, de som syntes mest er nok skapene og stolene. Bare et generelt oversiktsbilde av hele nå, mer detaljer kommer senere en gang.
Jeg har så smått begynt å lage en del småting til hiet til hybelkaninene og, så her er et lite shot av hvordan deler av det ser ut foreløpig. Resten av det er bare fyllt med dummy objekter, så det er ikke så veldig interesant. Det er ikke så veldig mye enda, men det kommer en del til etterhvert. Det er forsåvidt en fyrstikkeske som er midt i rommet der, som skal være en slags seng.

Annet en dette, så har jeg satt opp alle de små scenene som skal være med, men de er for det meste bare med uferdige modeller og sånne ting, så noe mer ferdig får komme i neste post. Jeg jobber litt på alt om gangen, så det blir litt av alt når det først er noe jeg vil vise frem. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar