tirsdag 13. november 2012

3 uker's

De siste 3 ukene har gått med på å gjøre en kort animasjonsfilm i forbindelse med semesteroppgaven.
Det har vært en veldig fin oppgave å teste ut ting som jeg har vært litt usikker på når det kommer til diverse ting.
Ettersom jeg ikke har fått laget ferdig Racoonia enda, så fant jeg ut at å gjøre henne ferdig, samt å rigge og animere henne på 3 uker ville blitt litt vel tight med tid. Så jeg valgte å bruke en av hybelkaninene mine i stede. Som jeg forsåvidt og ville teste ut litt fur og sånne ting på, så det funka jo fint.

Sånn generelt sett, så har jeg fokusert på lyssetting. Jeg har vært ganske usikker på om jeg ville få til noe pen nattstemming uten at ting ble alt for mørkt. Det har vært litt knotete med en del mystiske resulteter, men etterhvert så gikk det seg til. Nå skal det sies at det ikke skal være en gele som avgir massive mengder med lys i hovedfilmen, men sånn generelt sett har fått et litt bedre greip på det nå.
Merka og at jeg må kompensere for at ikke alle skjermer eller sånne ting har samme settings som mine, så jeg tror jeg kommer til å gjøre ting enda litt lysere. Det blir nok en del mer testing på det etterhvert, men jeg føler dette er en grei start.

Det er forsåvidt veldig få teksturer på plass, så det meste er bare placeholders.

Det kan vel og nevnes at ting er rendret i Modo, som har vært lettere gretten. Jeg fikk en del bugs jeg ikke har opplevd før, deriblandt et artig bug som gjorde at Modo kræsjet etter hver 8 rendra frame etterhvert, som jeg ikke fant ut hva kom av.  Det må ha skjedd noe med fila regner jeg med, for den klarte 400 frames helt fint, både på denne pc'n og en annen, men etter det ble den superfurt og gadd ikke mer enn 8. Men, heller sånne ting nå enn på semestern, nå har jeg i alle fall tid til å finne ut av hva det var og se om det kan forhindres.

JellyTime from Line Fresti on Vimeo.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar