torsdag 18. oktober 2012

3D animatic og småting

Da var det vel på sin plass med en liten oppdatering her og. :)

Jeg har fått startet på 3D animaticen nå de siste kveldene, og den kommer seg. Det er en del småting som jeg ikke har fått lagt til enda, men dette er jo bare en start, så det kommer nok etterhvert.
Endte opp med å ikke ta med hele slutten, ettersom det basically bare er closeups av ansikter og utrykk, som ikke kommer så veldig frem når man bare har en smootha cube som hode.
Det er vel og verdt å nevne at Racoonia er i et ganske tidlig stadie her, egentlig bare en basemesh så langt, men hun er i alle fall startet på. Regner med jeg har en mer jobba på versjon om ikke så alt for lenge.

3D animatic first pass from Line Fresti on Vimeo.Et par av shots'a følte jeg var litt uklare enda, så jeg fikk Simon til å lage en kjapp paintover av noen av scenene, så jeg fikk se om det ville funke når mesteparten var på plass. Noe jeg syntes de gjør.

Sånn helt til slutt så har jeg en ganske enkel test av en hybelkanin. Den er forsåvidt naken, altså uten pels som den skal få etterhvert, så håper ingen blir støtt av nakene hybelkaniner ;)
Hybelkanin test v_1 from Line Fresti on Vimeo.
1 kommentar: