lørdag 6. oktober 2012

2D-Animatic og mer prosess

Jeg har siden sist jobbet mye med å få opp props og set for å etterhvert kunne komme litt nærmere looken og få muligheten til å eksperimentere med det. Er nok omtrent 70% ferdig med hovedmiljøet, og mest sannsynlig går jeg nok over med lattices på objektene for å toonifye proporsjonene litt etterhvert.

Tidligere har jeg jobba og tenkt mer rundt story og fortellingen, og jeg tenkte å legge ut et par tidlige skisser for å vise prosessen i tillegg til å vise frem hele 2D-animaticen. 2D-animaticen ble laget i sommer, men jeg valgte å ikke legge den ut før nå ettersom det først er nå jeg har fått låst historen helt.


Racoonia - 2D animtatic first pass from Line Fresti on Vimeo.

Storyen handler kort fortalt om det lille dyret Racoonia som får frastjålet sin hale av de tilsynelatende onde hybelkaninene, for de som var litt TL;DR ;) Det er verdt å nevne at animaticen er kjapt tegna sammen, så det er kanskje ikke for klart at det er halen som blir stjålet og bært rundt, og som hybelkaninene sover på mot slutten, men det skal jeg tydeliggjøre mye mer i 3d og i 3d-animaticen.

Så har jeg et par skisser fra litt tidligere i prosessen. Forrige bloggpost har det nyeste, og mest sannsynlig ganske ferdige designet av Racoonia, men det er jo alltid gøy å se tidligere stiler og tanker folk har vært innom. Skissene er forøvrig tegna av min kjæreste Simon.


Så har vi en tidlig skisse av kjøkkenet. Layouten på det har blitt en del annerledes, men det er mer en tegning for å sette stemninga.


Også har vi en veldig tidlig closeup av Racoonia og mulige props rundt.Også til sist har jeg en enkel look-test av 3d-set'et jeg jobber med.


Det er verdt å merke seg at både modellene, lyssettinga og shadinga er på et veldig tidlig stadie, og at jeg har gjort mye mer siden den gang. Det får komme i en senere post.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar